Ik ben George van Houte en heb ruim dertig jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. 

De laatste tien jaar heb ik me gespecialiseerd in behandelingen en trainingen op het gebied van angst, depressie, emotieregulatie, assertiviteit, zelfbeeld, mindfulness. Ook heb ik diverse workshops mindfulness en angst verzorgd. 

Mensen die een mindfulness, angst, depressie, emotieregulatie, assertiviteit of zelfbeeld training volgen blijken na de training veel beter met hun problemen om te kunnen gaan. 

Sinds januari 2014 werk ik als zelfstandig trainer. Ik kies ervoor om te werken in kleine groepen of op individuele basis, om zo voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, wat de kans op succes vergroot.  

Mijn manier van werken is gevormd door mijn langdurige ervaring en brede kennis in de geestelijke gezondheidszorg. Vakkennis, geduld en persoonlijke aandacht staan voor mij centraal. 

Opleiding

Ik heb een categorie 1 certificering bij de VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen) Dat betekent dat er zorgverzekeraars zijn die de 8 weekse mindfulnesstraining in aanvullende verzekeringen vergoeden.Mijn regsitratienummer bij de VMBN is 2016767. zie ook info@vmbn.nl 

Kijk ook naar het bijgewerkte vergoedingsoverzicht voor 2022 op: http//www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness Bij een verwijsbrief van de huisarts of bedrijfsarts wordt de training vergoed door de meeste zorgverzekerraars

De Mindfulnesstrainers basisopleiding, MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) heb ik gevolgd in Amsterdam bij See True in 2012. Zie website www.mindfulness-trainingen.nl 

De Mindfulness trainersopleiding voor jongeren heb ik gevolgd in Den Bosch bij Dr David Dewulff in 2014. Zie website www.daviddewulff.be

De Mindfulness trainersopleiding tot Categorie 1 trainer. MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) heb ik gevolgd In Amsterdam bij Present Mind in 2017.

Ik ben algemeen en psychiatrisch verpleegkundige BIG geregistreerd (Beroepsgroepen Individuele Gezondheidszorg) met BIG nummer 49009762430.

KVK nummer 59899964