George van HouteWelkom op de site van George van Houte, trainer Mindfulness, Angst-, Agressie- en Assertiviteitsproblematiek. Op deze site kun je meer lezen over de trainingen die ik aanbied. Een persoonlijke klik en wederzijds vertrouwen zijn een voorwaarde voor succes. Ben je geïnteresseerd in een van deze trainingen, dan kun je kiezen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

George van Houte

 • Mindfulness

  Mindfulness

  In deze 8-weekse training leer je door middel van meditatie, dagelijkse oefeningen en theoretische inzichten anders om te gaan met problemen. Als je last hebt van somberheid, stress, burn-out, lichamelijke onrust, pijn, piekeren, slapeloosheid, negatief denken, spanningsklachten kun je baat hebben bij deze training.

  Lees meer

 • Angst de baas

  Angst de baas

  In deze 8-weekse training leer je de oorzaak van angst en paniek kennen. Je leert dat gedachten een grote invloed hebben op je gevoelens en gedrag. Ik leer je hier anders mee om te gaan. Je gaat samen met mij of alleen oefenen met datgene waarvoor je bang bent en vermijdt. Hierdoor neemt je zelfvertrouwen toe en de angst af.

  Lees meer

 • Assertiviteit

  Assertiviteit

  In deze 5-weekse training leer je meer voor jezelf op te komen. Voor veel mensen is een verzoek weigeren, kritiek geven en grenzen stellen moeilijk. Je leert dat jouw belangen niet opzij geschoven hoeven te worden voor de belangen van een ander. Je voorkomt dat anderen misbruik van je maken.

  Lees meer

 • Agressie

  Emotieregulatie

  In deze 8-weekse training ‘Niet meer door het lint’ leer je om meer controle te krijgen over je emoties en gedrag. Bij agressie kan sprake zijn van lichamelijk, verbaal of materieel geweld. Aan de hand van cognitieve gedragstherapie wordt een helder kader geboden waarbinnen het gedrag op een actieve manier wordt aangepakt.

  Lees meer

Aanmeldingsformulier

Als u aan een van de trainingen wilt deelnemen kunt u zich aanmelden via het aanmeldingsformulier.